priser.

Vad kostar en hemsida är en vanlig fråga och svaret beror både på storlek och komplexitet. Vår prislista nedan är en ungefärlig indikation på vad en hemsida kostar och vad som ingår.

Som kund hos oss får du mycket mer än bara ett uppdaterat utseende. Vi lägger stort fokus på att möta de krav som ställs på en modern hemsida idag, alltifrån teknisk optimering till användarvänlig design. Vi tar dig hela vägen från skiss till ny hemsida både snabbt och kostnadseffektivt.

Detta får du som kund​ hos oss

Vad kostar en hemsida

Landningssida

20 tkr

Underhåll & Support:

950 :- / mån

6 sidor webbsida

50 tkr

Underhåll & Support:

950 :- / mån

Webbshop

65 tkr

Underhåll & Support:

950 :- / mån

drift.

Underhåll & Support paket

Efter att den nya sidan är publicerad, rekommenderar vi er att prenumerera på vårt Underhåll och Support paket. På så sätt slipper ni själva lägga tid på att ständigt övervaka och uppdatera hemsidan för att hålla den säker från virus och olika typer av attacker.

Varför Underhåll och Support paket?

För att hålla din hemsidan säker och se till att den fungerar som den ska, behöver den underhållas, övervakas och uppdateras regelbundet. 

Publiceringssystemet (WordPress), teman och alla installerade tillägg kommer ständigt med nya, allt säkrare versioner. Låter man bli att uppdatera dessa håller inte hemsidan den högst möjliga funktionalitet eller säkerhet och blir lättare utsatt för hackerattacker och virusangrepp. På så sätt kan känslig information hamna i fel händer och hemsidan kan även krascha.

Dock är det alltid ett kritiskt moment att utföra uppdateringarna och det behöver ske med största försiktighet, tajming och research. Vissa uppdateringar kan i fel tillfälle krascha sidan om man inte vet vad man gör.

Underhåll & Support

950 kr/mån

Daglig backup av er hemsida

Om något skulle hända med er hemsida kan vi snabbt och smidigt återställa till den senaste versionen.

Löpande versionsuppdateringar

Publiceringssystemet (WordPress), teman och tillägg (inkl premium licenser) uppdateras regelbundet för att sidan ska vara säker och fungera som den ska.

Säkerhetsbevakning & Malware scanning

Vi scannar er hemsida dagligen för malware och andra sårbarheter. Skulle något upptäckas rapporteras det till oss så vi kan åtgärda eventuella problem.

Upptidsbevakning

Vi bevakar er servers upptid för att snabbt bli meddelade om er hemsida ligger nere.

Uppdatering av innehåll

Om ni önskar att uppdatera text och bild ingår 1 timme/ per månad. Allt ni behöver göra är att skicka bilder och de färdigskrivna texterna så löser vi resten.

Ingen bindningstid

Paketet löper månadsvis och betalas i förskott. Önskar man säga upp det kan det göras till och med sista dagen i månaden och slutar då att gälla samma dag.

frågor.